У Києві у результаті російських ракетних обстрілів та атак іранськими безпілотники протягом останніх трьох тижні загинуло 12 людей, ще 60 було травмовано.

Про це повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський.

«Лише за останні три тижні країна-терорист вкотре обстріляла Київ ракетами та безпілотниками. Внаслідок ворожих влучань загинуло 12 громадян, ще 60 було травмовано. Руйнувань зазнали житлові будинки, об’єкти критичної інфраструктури, також були пошкоджені та знищені близько 100 автомобілів», - сказав Вигівський.

Загалом від 24 лютого у Києві поліція зареєстрували 1517 проваджень за фактами воєнних злочинів, вчинених російськими військовими. 

«Серед скоєних злочинів – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, державна зрада, колабораційна діяльність, диверсія, порушення законів та звичаїв війни. З загальної кількості 816 таких кримінальних проваджень розслідує Служба безпеки», - додав він. 

Нагадаємо, Служба безпеки «на гарячому» затримала жителя Рівного, який передавав інформацію росіянам для завдання ракетних ударів по місту.

ІА "Вголос": НОВИНИ