Силовики повідомили подробиці стрілянини у Луцьку, яка сплахнула поміж двома компаніями чоловіків на кафе автомийки.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції Волинської області.

Як повідомили у поліції, у конфлікті брали участь по 7-8 людей з кожної сторони.

«Версію про те, що це розбірки кримінальних авторитетів не відкидаємо. Однак слідство покаже і тоді будемо більш конкретно говорити, що це за інцидент», - розповів керівник ГУ НП у Волинській області Петро Шпига.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ст. 15 ( замах на вчинення злочину) та ч. 2       ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як одна із основних версій слідство розглядає бандитські розбірки двох груп із застосуванням вогнепальної та холодної зброї», - повідомив Олександр Климовський, заступник начальника ГУНП у Волинській області, начальник слідчого управління.

Поліцейські встановили особи загиблого та поранених. Усі вони жителі Луцька.

Поліцейські звертаються за допомогою у встановленні місця перебування, руху та зупинок транспортних засобів на яких, ймовірно, пересуваються особи, причетні до стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку.

Фотографії розшукуваних авто оприлюднили на сайті волинської поліції. Це Volkswagen Toureg, Skoda та Audi.

Нагадаємо, сьогодні близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка».

Нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Зокрема, поліцейські звертаються за допомогою у встановленні місця перебування, руху та зупинок транспортних засобів на яких, ймовірно, пересуваються особи, причетні до стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=XOH_mHocEuc

ІА "Вголос": НОВИНИ