У Туреччині у вівторок, 29 березня, розпочався черговий раунд переговорів між Україною та Росією. Він проходить у Стамбулі.

Делегації Росії та України прибули на переговори в Стамбул, які пройдуть у Долмабахче. Турецька сторона чекає щасливої звістки за їх результатами.

Про це повідомляє радник голови ОП Михайло Подоляк посилаючись на слова президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

«Продовження війни не принесе нікому користі. Відновлення миру буде корисним для обох сторін. Ви як делегації несете історичну відповідальність за рішення, які ухвалюються. Ми чекаємо від вас щасливих новин», - зазначив він, вітаючи делегації у Стамбулі.

Опісля, радник глави ОП Михайло Подоляк зазначив, що переговори почалися з раунду глав делегацій Давида Арахамії та Володимира Мединського.

«Раунд глав делегацій. Давид Арахамія та Володимир Мединський. Про фундаментальні положення переговорного процесу. Делегації паралельно працюють по всьому спектру спірних питань», - йдеться у повідомленні.

Оновлена інформація:

Згідно з новими опублікованими фото, змінився склад української делегації - до неї увійшов заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, який до цього не був присутнім на переговорах із Росією.

До слова, сьогодні в Стамбулі проходить п'ятий етап переговорного процесу. Це перший за кілька тижнів очний раунд переговорів української та російської делегацій. До цього сторони зустрічалися на території Білорусі. Після цього проходили онлайн-консультації.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ