Народний депутат України від «ЄС» Олексій Гончаренко із жорсткою заявою звернувся до Президента України Володимира Зеленського, а також до новопризначеного голови Нацбанку Кирила Шевченка.

Гончаренко виступив з трибуни Верховної Ради України 16 липня.

Зазначимо, Парламент призначив нового керівника Нацбанку.

«Не дайте перетворити нашу національну валюту у непотріб», - заявив Гончаренко.

І додав, що, на його думку,  новий глава Нацбанку Кирило Шевченко повинен бути на 0% відсотків людиною Зеленського.

Перше, що він повинен зробити - заблокувати в своєму телефоні номер Президента, тому що він точно буде дзвонити і просити друкувати гроші, але цього ні в якому разі не можна зробити.

«А ви відповідальні перед усією нацією за те, що буде з нашою національною валютою», - уточнив нардеп.

«Де Зеленський?»

Також запитав: «А де сам Зеленський? Такі важливі питання обговорюємо! Завжди українські президенти приходили для того, аби представити голову Національного банку і пояснити свій вибір».

І додав: «Зеленського немає. Він боїться прийти у цю залу, бо почує правду. Він стільки нам розповідав про корупцію, що сам став корупціонером».

Зазначимо, Зеленський «забув» задекларувати понад 5 млн грн. Президент України проінформував Національне агентство з питань запобігання корупції про порушення ним законодавства у зв’язку з неподанням повідомлень про суттєві зміни в майновому стані.

«Вийди звідси розбійник!»

«Зараз сидить у Конча-Заспі і дивиться на нас. Тому я звертаюся до вас, Володимире Зеленський! Ви рік тому, живого класика процитую, сказали: »Вийди звідси, розбійник!« одному чиновнику. Тепер від імені народу України я кажу це вам: »Вийди звідси розбійник! Припини ганьбити Україну!", - емоційно висловився Гончаренко.

https://youtu.be/usiG2JSctGI

Як писав «Вголос»,

ІА "Вголос": НОВИНИ