У Великій Британії чоловік несподівано вкоротив собі віку через самоізоляцію та коронавірус.

Про це інформує  The Daily Mail.

Він був поліцейським на пенсії. Чоловік не витримав психологічного тиску через коронавірус, ставши параноїком під час карантину.

Джеймсові Коннелі-Вебстеру було 58 років. Його знайшли задушеним у будиночку в саду його дому ще 1 квітня, проте ЗМІ розповіли про це лише зараз.

Чоловік був тиждень у самоізоляції через прояви симптомів Covid-19.

Вебстер до виходу на пенсію був помічником головного констебля. Наприкінці березня повернувся з Лондона додому в Корнуолл. У чоловіка піднялася температура, почався кашель. Родина вирішила його ізолювати, щоб не заразив дружину Морін та дітей Макса й Робін.

Став параноїком і невротиком

В ізоляції Вебстер був 8 днів. Весь час сім'я спілкувалася з ним через Zoom, так разом вечеряли. За якийсь час рідні зауважили погіршення психічного стану чоловіка. Морін каже, що він повністю змінився в ізоляції, став параноїком і невротиком. Син Макс розповів слідчим, як батько розмовляв із ним близько 21:30 за ніч до смерті.

У батька не було проблем із психічним здоров'ям

«У батька не було проблем із психічним здоров'ям до того, як заразився. Із початку самоізоляції став тривожним, замкнувся», - сказав Макс.

Під час останньої дистанційної вечері чоловік сказав, що його думки прояснились і завтра вийде. Дружина вирішила навідати його наступного дня. Прийшла в сад і помітила прикріплену на дверях літнього будиночку табличку: «Не входь, й ». Лікарі знайшли чоловіка задушеним. Біля ліжка була записка на шість сторінок, де розповідається, як багато Джеймс боровся в останні дні.

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ