Найбільш небезпечними з них визнані цукіні і спаржа, передає ГоГетНьюс.

Доктора також повідомили, що для здоров'я зубів шкідливі кабачки, болгарський перець, патисони та щавель. У перерахованих дарах природи найбільш високий вміст органічних кислот, які з часом роз'їдають зубну емаль і призводять до руйнування всього зубного скелета.

Оскільки згадані овочі дуже складно не їсти, особливо тим, хто стежить за правильним харчуванням, рекомендується після їди полоскати рот або чистити зуби.

Також фахівці радять вживати в їжу побільше яблук, оскільки яблучна кислота, яка входить в їх склад, навпаки робить емаль міцнішою і сприятливо позначається на здоров'я ротової порожнини.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ