Street style повертається у новому втіленні! Пандемія внесла корективи у світ моди – тепер новонароджені тренди не можуть розповсюджуватися із шаленою швидкістю, як це було раніше, тому що користувачі за період локдаунів звикли акцентувати увагу на особистих вподобаннях. У трендах цього літа: легінси, строкаті принти, «лялькові» сукні, яскраві сорочки та брючні костюми.

Який він – Street style 2021?

Зараз вуличний стиль – це творчість та імпровізація, які підкреслюють індивідуальність, а тренди являють собою лише орієнтири, а не сліпе наслідування модних імен, брендів. Оверсайз не відступає, його полюбили і чоловіки, і жінки різного віку. Великі футболки, світшоти, худі виявилися настільки зручними та комфортними, що відмовлятися від них поки що ніхто не збирається.

Схоже на те, що легінси замінили собою джинси. На світових подіумах цей предмет гардеробу з’являється в багатоманітних варіаціях: із латексу, трикотажу, еластану тощо. В інтернет-магазині МЕЙКАП представлені топові моделі жіночих легінсів для дому і спорту. На сторінці: https://makeup.com.ua/categorys/1267255/ ви знайдете стягувальні моделі, для фітнесу, прогулянок. Легінси добре поєднуються не тільки із топами і мокасинам, вони можуть ефектно доповнити образ з жакетом оверсайз і взуттям на підборах.

Головні тренди цього літа:

  • «Лялькові» сукні – стильні міні і міді babydoll-сукні виглядають казково: із об’ємними, повітряними рукавами, грайливими візерунками, багатоярусними спідницями, оторочені мереживом, рюшами вони вражають своїм ретро-шармом.
  • Неонові брючні костюми – встигніть насолодитися цим розкішним нарядом, тому що наступного року, навряд чи костюми флуоресцентного кольору будуть у трендах, хоча вигляд у них фантастичний! Лимонний, фуксія, отруйно-жовтий, хімічний зелений, синій електрик і вогненно-червоний кольори – це все для вас! Головне – дотримуйтесь монохромності образу.
  • Чоловічі шорти-бермуди – широкі шорти довжиною до колін доречно виглядають із сорочками, регланами, футболками того ж кольору. Контрастні поєднання теж допустимі. Слідкуйте за пропорціями, щоб шорти візуально не скорочували ноги.
  • Одяг із смужками – тренд на смужку продовжується, його підкріпили бренди Burberry, Boss и Casablanca, які випустили колекції на морську тематику.

У новому сезоні можна бути вільним, творчим і тобі за це нічого не прилетить, тому що цей рік – рік особистості. Модні дизайнери радять не боятися експериментів. Так що сміливо міксуйте між собою смужки і анімалістичні принти, tie-dye ефекти і різні візерунки!

ІА "Вголос": НОВИНИ