У п’ятницю, 27 серпня, у Львові невідомі поранили водія таксі. Від отриманих травм він загинув.

Трагедія сталася о 10 годині 39 хвилин на вулиці Василя Стуса, 47. Про це інформує «Варта 1».

Як повідомила Світлана Добровольська,  речниця Національної поліції Львівщини, правоохоронців повідомили про інцидент сьогодні, 27 серпня о 10.40.  На місце події прибула слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, чоловік встиг зайти у ресторан «Форес», та повідомив його співробітників про напад. Його оперативно доставили у 8-у міську лікарню Львова, та попри зусилля медиків, чоловік помер внаслідок отриманого поранення.

Поліція встановила особу загиблого. Ним виявився  64-річний львів’янина, який працював таксистом. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства. Усіх, хто володіє інформацією про цю подію, просимо зголоситися на лінію 102.

У нападі підозрюють двох чоловіків.

Особливі прикмети першого злочинця – зріст орієнтовно 180-185 сантиметрів, темна кепка, міцна тілобудова. Другий нападник має зріст 175 см, був у червоній короткій куртці та чорних штанах, мав чорну кепку та полосаті сумки в руках.

Якщо ви бачили вказаних осіб, просять телефонувати на 102 або ж за номером 096 755 18 09.

Як писав «Вголос», у Червонограді 28-річний чоловік погрожував пістолетом відвідувачам піцерії. За вчинене йому загрожує до семи років позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ