Чоловіка, який 3 жовтня застрелив працівницю патрульної служби та поранив її напарника, затримали коло будинку, де він мешкав.

Про це повідомляє Суспільне Чернівці з посиланням на начальника управління нацполіції у Чернівецькій області Руслана Дударця.

За його словами, злочинця відстежили за допомогою камер відеоспостереження. А коли поліція приїхала аби його затримати, то чоловік почав відстрелюватися. Працівники поліції стріляли у відповідь та смертельно поранили його. 

Злочинець помер вже у кареті «швидкої допомоги». 

Цього разу під час затримання працівники поліції не постраждали.  

За даними поліції, затриманому було 53 роки. Він народився в Криму, був зареєстрований у Житомирській області. У Чернівецьку область переїхав цьогоріч.

За версією правоохоронців, саме цей чоловік стріляв у поліцейських поблизу ліцею №20 3 жовтня. Вони виїхали на повідомлення про розбещення неповнолітніх. У підсумку 22-річна поліцейська загинула, а її напарника поранили.

Водночас за даними прокуратури, інформації про злочини сексуального характеру щодо дітей у них немає.

Хоча поліція опитала дітей та перевірила їхні телефони. У декого з неповнолітніх виявили відео, на яких був саме підозрюваний й він демонстрував статеві органи. На думку працівників поліції, цей чоловік таке вчиняв неодноразово. 

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», сьогодні у Чернівцях затримали чоловіка, який два дні тому вбив молоду працівницю патрульної поліції. 

ІА "Вголос": НОВИНИ