Вчора, 2 грудня, у Дніпрі поліція зі стрільбою затримувала водійку.

Як пояснили у патрульні поліції, за кермом виявилася абсолютно неадекватна жінка. А в машині - дуже переляканий хлопчик. 

На лінію 102 звернулись громадяни, які повідомили, що наглухо затоноване авто Citroen кружляє містом, порушуючи ПДР та створює аварійні ситуації…
 
За лічені хвилини патрульні виявили вказаний автомобіль та за допомогою спецсигналів наказали водію зупинитися. Проте вимога була проігнорована та автівка рвонула вперед, неодноразово наражаючи інших на небезпеку.


 
Поліцейські заблокували авто неподалік місцевої церкви. Не реагуючи на вимоги патрульних, водійка, пошкодивши два службові автомобілі, продовжила рух та заїхала на територію церкви. Та і надалі не зупинялась: дрифтувала, не зменшуючи швидкість та не зважаючи на те, що на території було багато людей.
 
Оскільки такі дії загрожували життю й здоров’ю оточуючих та поліцейських, патрульні застосували вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу. Автомобіль зупинили та виявили, що жінка за кермом авто перебувала у неадекватному стані. А в салоні — ще й налякана дитина. Порушницю затримали та доставили для подальших дій до райвідділку. Кермувальниця мала ознаки сп’яніння.
 
Хлопчика патрульні заспокоїли, передали медикам, які його оглянули. Згодом дитину передали рідним, які приїхали на місце події.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу жінці.
 
Від дій водійки, на щастя, люди не постраждали, хоча могло бути зовсім інакше.
 
Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Дніпрі поліцейські пострілами зупинили авто. 

ІА "Вголос": НОВИНИ