Дівчина, яка викинулася сьогодні зранку з вікна гуртожитку у Львові, навчалася на другому курсі технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» на спеціальності «правознавство».

Про це «Вголосу» повідомила керівник Центру комунікації «Львівської політехніки» Наталія Павлишин.

За її словами, дівчина перебувала у кімнаті сама та замкнулася зсередини.

«Зараз у коледжі проходить сесія. Студенти приїжджають, складають іспити за навчальним планом. У гуртожитку постійно хтось живе. Саме тому студентка була в гуртожитку», -  сказала вона.
За інформацією, яку надали у відділі комунікацій поліції Львівської області, загибла є мешканкою Яворівського району.
«Близько шостої години ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Лисинецькій у Львові від травм, отриманих внаслідок падіння з висоти, загинула молода дівчина. Правоохоронці встановили особу загиблої – 17-річної мешканки Яворівського району, студентки одного з львівських навчальних закладів. Також попередньо встановлено, що дівчина випала з вікна на 7 поверсі гуртожитку, в якому проживала. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.», - сказала керівник відділу комунікацій поліції Львівської області Світлана Добровольська.
Водночас, з власних джерел «Вголосу» стало відомо, що молода дівчина вчинила нерозважливі дії через нерозділене кохання.

ІА "Вголос": НОВИНИ