Враженнями від суду поділився у соціальній мережі адвокат бійців Василь Нагорний, передає власкор «Вголосу».

«Завершили досліджувати письмові докази. Якщо коротко, то як для такої справи, то письмових доказів військова прокуратура не представила, близько 20 томів характеризуючи даних - це не докази. Дивують відповіді, які приходять з військових частин на запит суду. Відомості в них не відповідають дійсності. Наприклад, один боєць взагалі не числиться в списках військовослужбовців військової частини. Або вказана в документах вартість автомобілів, які здав офіцер ворогові, становить 66 000 000 грн. за одиницю. ЯК??? Відчувається, що справа шилася прокурорами не білими, а гнилими нитками», - зауважує адвокат.

Захисника шокує позиція військової прокуратури, яка вважає, що ці бійці повинні були померти смертю хоробрих заради того, щоб приховати недолугість (чи зраду) військового командування, що підтверджено звітом ТСК Верховної Ради України, який досліджувався за клопотанням адвокатів. 

Василь Нагорний повідомляє, що наступне засідання відбудеться 22 грудня 2016 року, де вже допитуватимуть свідків, яких зі сторони обвинувачів є більше 60.

ІА "Вголос": НОВИНИ