Бердянський міськрайонний суд відпустив на відпочинок до моря обвинуваченого в організації вбивства ветерана АТО на Донбасі Віталія Олешка на позивний «Сармат» Євгена Бродського, який знаходиться під домашнім арештом.

Про це повідомляє hromadske

Як зазначається, суд відпустив Бродського на 5 днів – до 22 червня включно.

В ухвалі суду йдеться, що з відповідним клопотанням звернувся адвокат обвинуваченого, який наголосив на тому, що Бродському потрібно пройти оздоровлення у місті Бердянськ. За адресою, яку вказав захисник, перебуває база відпочинку Sun resort.

«Ми дізналися, що він святкує свій день народження на косі, де база відпочинку Sun resort. Дзвонили офіційно через 102 з приводу порушення домашнього нічного арешту, а після вже дізналися про цю ухвалу. Я так розумію, що Бердянський суд взагалі зійшов з глузду», – розповів побратим «Сармата» Антон Пшеничний.

Він вважає, що Бродського відпустили для зустрічі з іншими фігурантами справи, оскільки раніше суд звільнив з-під варти чотирьох обвинувачених, серед яких Михайло Сігіда, який відбуває домашній арешт у Бердянську.

«З огляду на, що Сигида зараз теж перебуває у Бердянську, самі розумієте, що в такі випадковості ми не віримо», – зазначив Пшеничний.

Нагадаємо, стало відомо, який запобіжний захід суд обрав для очільника Херсонської облради у спарві Гандзюк.

ІА "Вголос": НОВИНИ