[media=134215,134216,134217,134218] 

Як повідомляє «Новости N», ДТП трапилась увечері у вівторок, 14 серпня.

«Ланос» повертав з вул. Рюміна направо, на проспект, у напрямку вул. 8-го Березня. При здійсненні повороту водій зупинився і пропустив трьох пішоходів, а ось жінку з дитиною, які переходили проспект трохи далі, не помітив через яскраве сонце. Водій почав рух і штовхнув пішохода.

Від отриманого удару жінка впала на асфальт. Дитина не постраждала.

Одразу після ДТП двоє випадкових перехожих, які стали свідками аварії, підбігли до автомобіля і почали витягати з нього 64-річного водія та кілька разів ударили його в обличчя. Цим справа не обмежилася – розлючені чоловіки витягли з салону авто 65-річну дружину водія, яка сиділа на передньому сидінні. Жінку також вдарили кілька разів і повалили на асфальт. Крім того, в автомобілі розбили скло правих задніх дверей і відірвали дзеркало заднього виду.

Поліцейським, які прибули на місце ДТП, самозвані месники пояснили свої дії тим, що їм здалося, ніби водій хоче сховатися і вони таким чином намагалися «запобігти» його втечі.

Прибула на місце події «швидка» відвезла збиту автомобілем жінку в ЛШМД. За даними медиків, серйозних травм вона не отримала, після надання медичної допомоги її повинні відпустити додому.

У чоловіків, які били водія і його дружину поліцейські взяли пояснення і відпустили.

Водій «Ланоса» після оформлення ДТП мав намір поїхати в Заводський райвідділ поліції і написати заяву про хуліганські дії щодо себе і своєї дружини.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ