ВО «Свобода» також має чіткий план дій щодо волонтерської роботи у всіх областях України.

Про це повідомив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Згідно з Законом України «Про воєнний стан», «Свобода» призупинила свою політичну діяльність. Але попередньо було зроблено все, що було потрібно для організації мобілізаційної роботи й координації волонтерської служби», – сказав голова об'єднання.

Тягнибок розповів, що «Свобода» й надалі працює на благо українців.

«Подальша координація діяльності «Свободи» таки відбуватиметься у спланованому режимі. На місцях роботу координуватимуть наші голови обласних організацій, а в центрі секретаріат «Свободи». Нам потрібно триматися купи», – додав він.

Голова ВО «Свобода» зазначив, що зараз тисячі свободівців, як і всі українці, захищають Україну по всій лінії фронту. Працює волонтерська служба.

«У Києві утворено добровольче формування «Свобода», яке спільно з бійцями добровольчої чоти «Карпатська Січ» боронять північні підступи до нашої столиці. Бійці нашої свободівської січі мужньо боронять Україну в Авдіївці. Активно працює свободівська волонтерка. Всі свободівці, як і українці, наближають перемогу як можуть», – зазначив Тягнибок.

Також пан Олег додав, що «Свобода», як і вся Україна, має втрати.

«Але, на жаль, як і вся Україна, ми маємо втрати. Ірина Цвіла, Андрій Місяць, Станіслав Прощенко, наш капелан Максим Козачина. Слава нашим Героям! Москва впаде! Робімо свою справу, бо ми на своїй, Богом даній, землі! Слава українським воїнам! Слава Україні», – підсумував він.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ