Рішення про балотування націоналістів у всіх семи округах, де відбудуться вибори, 1 червня 2016 року одностайно ухвалив ХХХIV З’їзд «Свободи», інформує прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» .

Так, у окрузі № 23 на Волині балотуватиметься Олександр Пирожик 1970 року народження – перший заступник голови Волинської обласної ради, заступник голови Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Кандидат у окрузі №27 у м. Дніпро – Олександр Замковий 1974 року народження. Помічник-консультант народного депутата України свободівця Юрія Левченка, голова Дніпровської обласної організації ВО «Свобода».

За перемогу в окрузі № 85 на Прикарпатті змагатиметься Оксана Тебешевська 1955 року народження – вчитель української мови і літератури в Голинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Калуського району Івано-Франківської області, заслужений вчитель України, депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО «Свобода».

У окрузі №114 на Луганщині балотуватиметься Ігор Швайка 1976 року народження – народний депутат України VII скликання від ВО «Свобода», директор ТОВ «Медіа центр «Голос Свободи».

В окрузі №151 на Полтавщині «Свободу» представлятиме Іван Близнюк 1958 року народження – голова наглядової ради ПАТ «Велика Круча», депутат Полтавської обласної ради від ВО «Свобода».

У херсонському окрузі №183 від «Свободи» йтиме Олег Гаврилко 1960 року народження – голова Херсонської обласної організації ВО «Свобода».

Кандидатом від ВО «Свобода» в чернігівському окрузі №206 буде Володимир Федорок 1961 року народження – депутат Новозаводської районної у м. Чернігові ради, голова Новозаводської районної у м. Чернігові організації ВО «Свобода», командир громадського формування «Самооборона Чернігівщини».

Окрім цього, на з’їзді було ухвалено рішення про участь місцевих організацій ВО «Свобода» у всіх виборах до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 17 липня 2016 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ