У вівторок, 8 червня, на Херсонщині сталася жахлива трагедія. Унаслідок автокатастрофи на трасі М-14 загинули представники «Свободи» Марина та Едуард Жмутські та їхня молодша донька Злата.

Про катастрофу повідомив на сторінці в соціальній мережі керівник політичної партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Відомо, що старшій доньці подружжя Жмутських вдалося вижити, однак Аліна – у важкому стані. Наразі вона перебуває в комі.

Едуард Жмутський був заступником керівника Кропивницької обласної організації ВО «Свобода». Його дружина працювала очільницею обласного осередку Об’єднання українок «Яворина» та депутатом Новгородківської селищної ради від «Свободи».

Старша донька Аліна цьогоріч закінчила школу, а молодша донечка Злата мала восени йти у перший клас.

Як інформують у відділі комунікації поліції Херсонської області, 8 червня близько 18:00 надійшло повідомлення, що поблизу с. Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса – Мелітополь та Чаплинка - Нова Каховка зіткнулися автомобіль Audi Q7 і вантажівки Volvo з напівпричепом.

На місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка – Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса - Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій Audi, його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ