[media=150947,150948] 

Про це інформує прес-служба ВО «Свобода».

«Саме у цей «мертвий» сезон, коли всі у відпустках, чиновники намагаються протягнути антисоціальні рішення: то Вовк хоче запровадити абонплату на газ, то Фонд держмайна хоче продати стратегічні підприємства, то Кличко ставить в порядок денний комісії з питань власності питання чергової передачі «Київенерго», сподіваючись, що кияни цього не помітять.

Свободівці не дадуть злочинцям розпродати, розікрасти державу, зробити українця зубожілим і змушеним думати тільки про виживання. «Київенерго» не реагує навіть на моє звернення як депутата, що вже говорити про звернення звичайних киян. А до мене надходять сотні звернень містян про те, що їх грабують, незрозуміло нараховуючи тарифи. Я вже мовчу про те, що установа належить сепаратисту Ахметову», – заявив депутат Київської міської ради від ВО «Свобода», ветеран російсько-української війни Володимир Назаренко.

Після мітингу свободівці зайшли в приміщення «Київенерго», де зустрілися з керівництвом установи.

Володимир Назаренко озвучив вимоги пікетувальників: негайно знизити тарифи, відреагувати на звернення киян щодо стану підключень, комунікацій, теплопостачання тощо. Він наголосив, що «Київенерго» – це приватна компанія і може сама формувати цінову політику, однак тарифи мають бути обґрунтованими.

Свободівець також заявив, що установу слід повернути в комунальну власність, аби кияни, сплачуючи величезні кошти, не допомагали Ахметову фінансувати сепаратизм.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ