7 липня 2020 року активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» закликали столичну владу згадати про киян і припинити власне збагачення. Націоналісти наполягли на звільненні заступника Головного архітектора Києва Юрія Тація, який на вимоги припинити корупційні діяння розпускає руки, та повиганяти з прилеглих до кабінету мера Кличка «смотрящих» за містом від Зе-команди, які фактично визискують столицю.

«Сьогодні біля Київради ми вимагаємо відновити районні ради у місті Києві, прийняти термінове рішення щодо продовження каденції присяжних у справі героїв Небесної сотні та звільнити заступника Головного архітектора Києва Юрія Тація, який вже звик до безкарности і почав розпускати руки – напав на Володимира Назаренка. Крім того, вкотре закликаємо припинити вакханалію будівельної та інших мафій у Києві. На жаль, їх не зупинив ні коронавірус, ні те, що Віталій Кличко, приспав місцеве самоврядування», – заявив голова фракції ВО «Свобода» у Київраді Юрій Сиротюк.

«Києвом нині керують «смотрящі» від Зеленського. Влада столиці домовилась із керівництвом держави і разом дерибанять й розкрадають Київ, як в останні дні. «Смотрящі» не вилазять з кабінетів КМДА, яка призначена для вирішення проблем містян, а не збагачення тих, хто дістався до влади. Тому ми вимагаємо вичистити звідси «решал-дерибанщиків», звільнити корупціонерів із будівельного департаменту та розслідувати їхні злочини, а також зайнятися проблемами киян, припинивши розділення міста», – зазначив Петро Кузик, очільник Київської міської організації ВО «Свобода».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ