Про це повідомляє прес-служба політичної сили.

«Зокрема, йдеться про питання №110 «Про надання ТзОВ «Резерв плюс» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лемківській, 9» – відведення вільної земельної ділянки орієнтовною площею 1,4804 га (у тому числі площею 0,1945 га у межах червоних ліній) на вул. Лемківській, 9 для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з розміщенням торгово-офісних приміщень , питання № 86 «Про затвердження гр. гр. Якиму П. А. та Яким І. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 146-а», де за купою сміття пропонують закріпити 290 квадратних метрів земельної ділянки; питання №90 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.10.2005 №2595 «Про затвердження меж парку «Залізна Вода», де на 0,48 га зменшують територію паркової зони в «Залізній Воді», – зазначено в заяві.

Окрім того, там ідеться про те, що вільні приміщення з власності міста на Валовій, 2 (питання № 51) та пл. Галицький 2 (питання № 50) передбачено надати для приватних структур родини міського голови. Також у порядку денному є інші проекти ухвал про надання у приватну власність вільних земельних ділянок – питання № 88, 89, 129, 136, 138, 144.

«Самопоміч» та їхні союзники мають намір, по суті, пограбувати місто. Поки львів’яни на відпочинку, їх грабують на мільйони.

Ми закликаємо депутатів Львівської міської ради не голосувати за такі проекти ухвал та не брати співучасті у розграбуванні міста. Залишаємо також за собою право звертатись до правоохоронних органів щодо фактів корупційних правопорушень, наявних у питаннях порядку денного пленарного засідання міської ради», – наголошено в заяві «свободівців».

ІА "Вголос": НОВИНИ