В Харкові обрали запобіжний захід підозрюваному у подвійному вбивстві молодої пари у Харкові. Так, хлопця 1999 року народження вирішили залишити під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє медіагрупа "Об'єктив".

Саме на такому запобіжному заході наполягав прокурор. Він вказав на вилучені з місця проживання підозрюваного речові докази.

Запобіжний захід підозрюваному обрав Московський районний суд.

Відомо, що затриманий хлопець своєї провини не визнав. Він заявив, що дівчину не вбивав, а хлопця позбавив життя, щоб захистити себе.

«Він мав інтимні стосунки з потерпілою. Їх застукав, вибачте, потерпілий – і кинувся на жінку, і вбив її. Потім він почав кидатися на мого підзахисного. І він так оборонився», – сказав адвокат підозрюваного Андрій Царук.
У Харкові обрали запобіжний захід хлопцеві, якого підозрюють у вбивстві молодої пари

Варто нагадати, що трагедія сталася на вулиці Дружби Народів. Молоду пару знайшли у квартирі 29-річного чоловіка. На їхніх тілах були сліди ножових поранень.

Так, в поліцію 2 травня звернулася матір загиблого чоловіка. Вона розповіла, що прийшла в гості до сина, проте у квартирі знайшли мертвими його та дівчину. На їхніх тілах були сліди ножових поранень.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ