Про це пише «Сегодня».

«У Ліверпулі наближається епідемія ожиріння – 30% 11-річних дітей мають надлишкову вагу, а у 5% – діагностують клінічне ожиріння. Близько 60% дорослих також живуть з цією проблемою», – сказав керівник партії Річард Кемп.

При цьому в британському представництві компанії Coca-Cola, яка входить в ТОП-3 найдорожчих брендів світу, заявили, що вони продають і напої без цукру. «Різдвяна вантажівка викликає хвилинку гарного настрою для кожного напередодні Різдва», – впевнені в компанії.

Також представник компанії додав, що різдвяна вантажівка Coca-Cola курсує по Великобританії вже сьомий рік – і кожного разу в компанії отримують сотні заявок для відвідування нових міст.

Нагадаємо, кілька років тому під Новий рік Coca-Cola потрапила в політичний скандал. На офіційній сторінці компанії в соцмережі «Вконтакте» була опублікована карта Росії, на якій не було вказано Крим, Калінінградську область і Курильські острови. Після того, як російські користувачі почали масово висловлювати невдоволення, компанія опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ. Це викликало хвилю протестів з боку України. Публікацію довелося швидко видалити.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ