[media=148472,148473,148474] 

Про це на своїй сторінці в «Facebook» повідомив народний депутат України Мустафа Найєм.

«Доброго ранку. Весь квартал оточений щитами. Прохід на площу Конституції тільки через рамки. Будівля парламенту оточена подвійним ланцюгом Нацгвардії і поліції», – написав він.

Нагадаємо, екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі і його соратники мають намір сьогодні протестувати в Києві. Саакашвілі розповів, що не готовий назвати приблизну кількість учасників, «але сподівається, що їх буде багато». Про свою участь у акції вже заявили кілька політичних сил і громадських організацій. Це – політичні партії: «Рух Нових сил» Міхеїла Саакашвілі, ВО «Свобода» Олега Тягнибока, Громадський рух «Хвиля» Віктора Чумака, партія «Альтернатива» Єгора Фірсова, партія «Демократичний альянс» (Василь Гацько та Вікторія Пташник), «Самопоміч» Андрія Садового, «Національный корпус» Андрія Білецького і партія «5.10» Геннадія Балашова, повідомляє «112 Україна».

Три основні вимоги: нові правила виборів в Раду, які включають в себе пропорційну систему з відкритими списками, скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ