Цими вихідними, за прогнозами синоптиків, очікується погіршення погодних умов.

Про це інформують на сайті Українського гідрометеорологічного центру.

У суботу, 28 листопада, синоптики прогнозують дощі у всіх областях України, окрім Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Кримської.

Температура повітря вдень в західних та північних областях становитиме від +2°С до +5°С, а вночі - від -1°С до +3°С. У східних та південних областях прогнозують вдень від +5°С до +14°С, а вночі - від -1°С до +6°С. У центрі України очікують вдень від +3°С до +7°С, а вночі - від 0°С до +3°С.

У Києві у суботу очікуються опади у вигляді дощів. Вдень температура повітря сягне позначок від +3°С до +5°С, а вночі - від +1°С до +3°С.

У неділю, 29 листопада, синоптики обіцять сніг у багатьох областях. Дощі очікуються у Закарпатській, Запорізькій та Харківській областях. Температура повітря вдень у східних та північних областях становитиме від +3°С до +7°С, а вночі - від -1°С до +2°С. На заході та в центрі країни вдень прогнозують від+2°С до +7°С, а вночі - від -1°С до +2°С. У південних областях вдень очікують від +8°С до +12°С, а вночі - від -2°С до +6°С.

У Києві у неділю також обіцяють сніг. Температура повітря вдень становитиме від +3°С до +5°С, а вночі - від +1°С до +3°С.

ІА "Вголос": НОВИНИ