Про це у коментарі «РБК-Україна» повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко.

«Під час судового розгляду справи було допитано 3 потерпілих, було досліджено докази, переглянуто відеодокази, а також заслухано обвинувачених. Серед потерпілих доповідали власник магазину та дві продавчині», – повідомила вона.

За її словами, обвинувачені повністю визнали провину. «Обвинувачені повністю визнали провину та розкаялися. Тож суд, врахувавши обставину того, що просила прокуратура, а також вік обвинувачених, прийшов до висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки», – зачитала вона слова головуючого суді Владислава Дев'ятко.

Як відомо, 29 листопада суд відправив сина нардепа Попова під домашній арешт. Напад на продуктовий магазин в Оболонському районі стався 26 листопада. Підлітки у балаклавах, погрожуючи пістолетом, забрали з каси 2 тисячі гривень. Одного з них спіймали на місці, іншого через кілька хвилин затримала поліція. Сам нардеп просить не пов'язувати свою політичну діяльність і злочин сина. 

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ