Чим сильнішими будуть протести суспільства проти злочинних ініціатив влади, тим менше у неї буде можливості втілити заплановане у життя.

Про це в ефірі «Народного толк-шоу» на телеканалі НТА заявив ексочільник Львівської ОДА, нардеп від «ЄС» Олег Синютка.

«Мова сьогодні йде не тільки про землю, а й про майбутнє України. І я переконаний: чим чіткіше українці будуть висловлювати свою позицію, тим більший буде переляк у влади вносити такий законопроект у сесійну залу», - зазначив Синютка.

Політик підкреслив, що представники влади намагаються звести дискусію про ринок землі до процедур і форм, хоча насправді потрібно говорити про її зміст.

«Дискусія починає зводитися до процедур і до форми. Але говорити треба про те, що закон, який має назву про ринок землі, наспрвді зводиться до розпродажу і пограбування українців. Це треба розуміти і приймати цей законопроект у такому вигляді не можна. »Слуги народу« хочуть легалізувати великі латифундії, хочуть дозволити великому капіталу за безцінь скупити землю, хочуть знищити селянство і фермерство як клас в Україні», - зазначив Синютка.

«Коли ми питаємо »слуг«, навіщо вони хочуть ринок землі, відповідь просто вбиває: »Хочемо продати землю«. Не збільшити аграрне виробництво, не стимулювати ріст дрібних і середніх господарств. Просто банально хочуть розпродати національне багатство. Ми не можемо дати їм це зробити», - додав нардеп.

ІА "Вголос": НОВИНИ