Про це у понеділок, 24 липня, під час брифінгу щодо підсумків першого етапу налагодження системної роботи з ТПВ у місті Львові розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, передає кореспондент «Вголосу».

«У межах підписаного меморандуму ми звернулися до міської ради про надання субвенції на соціально-економічний розвиток тих міст, які приймали тверді побутові відходи. Але, на превеликий жаль, ні коштів, ні навіть відповіді від міської ради на сьогодні не отримали, - зазначив очільник Львівської області. - Тому ми публічно звертаємося до міської ради виконати зобов’язання перед містами області, які приймали тверді побутові відходи. У цьому контексті нагадую, що Львівська обласна рада вже виділила 15 млн грн відповідно до меморандуму для тго, аби забезпечити соціально-економічний розвиток тих міст, які допомогли Львові у прийнятті відходів»

Нагадаємо, 21 квітня, в Львівській ОДА підписали Меморандум, який передбачає вивезення та утилізацію львівського сміття на полігонах ТПВ області.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ