У Новому Роздолі Львівської області досі немає опалення.

Про це повідомляє «Нафтогаз України».

«Ситуація на підприємстві і в місті критична. Люди досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлені цілі райони. Під загрозою постачання води в один з районів міста», - йдеться у повідомленні.

Ба більше, у «Нафтогазі» нагадали про аварію, яка сталася минулої зими на теплоелектростанції. Її пов'язують з недбалістю попереднього керівника.

«Зараз ми працюємо не тільки над тим, щоб максимально швидко перевірити технічний стан інфраструктури і запустити ТЕЦ Нового Роздола і Новояворівська, але і про те, щоб повернути фахівців... Люди не отримували зарплату від минулого керуючого Гарант Енерго М протягом п'яти місяців. Ми розуміємо, що частина людей вимушено звільнилася, щоб отримати право на допомогу від держави і хоч якось годувати свої сім'ї. Ці люди отримають право повернутися, про що ми і поговоримо завтра», - відзначили у компанії.

До слова, Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської ОДА визнала зрив опалювального сезону у місті Новий Розділ надзвичайною ситуацією.

ІА "Вголос": НОВИНИ