На території військового складу Міністерства оборони в Ічнянському районі Чернігівської області продовжують роботи з ліквідації наслідків надзвичайної події.

Про це сповістила прес-служба ДСНС України.

Зазначається, що станом на 7.00 п'ятниці, 12 жовтня, інтенсивність вибухів боєприпасів становила до трьох випадків на годину.

«Пожежно-рятувальні підрозділи організували заповнення водою двох пожежних водойм Міноборони на території арсеналу, за добу заповнено 30 тонн (загалом від початку робіт — 70 тонн) і заправку водою п'ятьох пожежних танків Міноборони (117 тонн) на технічній території арсеналу (загалом від початку робіт — 297 тонн)», — поінформували у відомстві.

Загалом до ліквідації пожежі залучили сили та засоби загальною чисельністю близько 700 осіб і 150 одиниць техніки, зокрема від ДСНС — 270 осіб, 75 одиниць техніки та два літаки АН-32П.

За даними відомства, загиблих і травмованих унаслідок надзвичайної ситуації не зафіксували.

Водночас, повідомляють, що рятувальники ліквідували чотири пожежі лісового настилу біля с. Августівка та прилеглої території арсеналу на загальній площі 3,1 га.

Крім цього, за інформацією рятувальників, у с. Дружба встановили пункт обігріву.

Нагадаємо, що 9 жовтня о 03.30 ночі стало відомо про пожежу біля міста Ічня Чернігівської області. Там стався вибух на технічній території військового складу. З міста евакуювали всіх мешканців.

ІА "Вголос": НОВИНИ