Міністерство оборони Азербайджану повідомило про те, що на території Нагірного Карабаху «вірменське угруповання» атакувало підрозділ азербайджанської армії, внаслідок чого загинув один солдат, а один був поранений.

Про це інформують на офіційному сайті відомства.

Інцидент трапився 27 грудня приблизно о 15:30 в напрямку села Агдам Ходжавендского району. За словами міністерства, напад здійснило угрупування із шістьох вірменських армійців, які залишилися на території Нагірного Карабаху.

Внаслідок ворожої атаки загинув азербайджанський солдат Ганбарі Ельмір Райіль оглу. Натомість солдат Алієв Емін Сулейман оглу був поранений. Останньому надали першу медичну допомогу і шпиталізували.

Нападники були знищені підрозділом азербайджанської армії. У міноборони заявили, що, у разі повторення схожих нападів, азербайджанські війська будуть вдаватися до рішучих дій.

Нагадаємо, що в Нагірному Карабасі наразі діє режим тиші відповідно до домовленостей, які підписали Азербайджан, Вірменія та Росія 10 листопада. На території анклаву розмістилися російські миротворчі війська, а Вірменія та Азербайджан здійснили обмін полоненими за принципом «всіх на всіх».

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ