Коротко про ситуацію навколо мера-зрадника на Луганщині.

Скайпом в етері «Говорить Великий Львів» Спецефір. Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів гостро про обстріли і зрадників.

«Обстріли не зупиняються взагалі, вся територія, підконтрольна Україні луганської області, піддається обстрілам. Щойно, центр Лисичанська піддався величезному обстрілу».

Не маючи можливості пройти оборони наших захисників, ворог вдається до бомбардувань мирних міст і знищення населення. Це давно відома тактика цього підступного ворога.

Про дії зрадників на Луганщині, зокрема мера Рубіжного:

«Так, як ми зламали плани орків, які готували картинку, там свої ганчірки трикольорові розвісити і офіційно хтіли зняти відео, де така морда щокаста в окулярах постійно їздить по захоплених територіях і знімає відеоролики, яка лднерія чудова. Так само хотіли зняти відео і з цією потворою, але нічого не вдалося, бо від 31-го ми ввели в Рубіжному військово-цивільну адміністрацію, тобто зрадник просто втратив повноваження, він ніхто вже. І такі потвори, такі зрадники вони нікому не цікаві, навіть таким оркам, як рашистан, тому доля його буде сумна і, сподіваюсь, що найближчим часом», - запевнив Сергій Гайдай.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ