Правоохоронці вчора, 12 листопада, на вулиці Велика Васильківська у Києві, затримали водія Uber, котрий припаркувався на місце для інвалідів. Він не хотів надавати їм документи, а потім затиснув копу вікном руку і спробував утекти, повідомляє «Інформатор».

Як стверджують поліцейські, вони попросили водія надати посвідчення водія та страховку на транспортний засіб. Їх таксист шукав близько 20 хвилин. Інші документи він не передавав поліцейським у руки. З невідомих причин руку правоохоронця затиснуло склом. У відповідь на це, він забризкав таксиста перцевим балончиком, а той почав рух. Пробіг поліцейський за авто близько десяти метрів, а коли зупинилося, таксиста витягли з авто і вдягли кайданки.

Натомість за версією таксиста Івана, він по телефону намагався дізнатись у власника авто, де лежить страховка. Але раптом поліцейські почали кричати і ломитися в авто. Він злякався та закрив вікно. У відповідь патрульний одразу почав розпилювати газ у салон.

«Я в стані афекту почав рух, але потім зупинився, тому що нічого не бачив. Вони мене дістали з машину і били, у мене болить ребро», — скаржиться таксист.

Медики, котрі приїхали на місце інциденту, оглянули руку поліцейського та поїхали. Це обурило водія Uber, бо він теж хотів отримати медичну допомогу.

На місце інциденту приїхала слідчо-оперативна група.

ІА "Вголос": НОВИНИ