Люди, яких ми сьогодні бачимо у сесійній залі, це «необільшовики», які заради самозбагачення, щоб залишитися при владі та з інших корисних мотивів, готові іти будь на що.

Про це у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі НТА заявив депутат Львівської обласної ради Тарас Чолій, коментуючи бійку в парламенті нардепів Миколи Тищенка та Гео Лероса.

«Два роки тому внаслідок тимчасового помутніння свідомості українського народу до влади прийшли не дуже сильно наділені інтелектом люди. Колись внаслідок подібної ситуації в Росії прийшли до влади більшовики, які почали репресії, ввели цензуру і були дуже далекі від демократії. Власне цих людей, яких ми сьогодні бачимо у сесійній залі, я би назвав недолугими необільшовиками, які заради самозбагачення, залишення при владі та інших корисних мотивів, готові іти будь на що»,– наголосив Тарас Чолій.

Саме тому, продовжив він, в Україні до сьогодні сидять під слідством бойові генерали, тривають судові процеси проти військових, а президент України вкотре мовчить на чисельні обстріли українських позиції зі сторони Російської Федерації.

Нагадаємо, 7 вересня народні обранці провели перше засідання ВРУ після літніх канікул. Однак вже сьогодні відзначилися бійкою - народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко під час сесії Верховної Ради України спробував виштовхати з-за трибуни позафракційного колегу Гео Лероса, який раніше був його однопартійцем.

ІА "Вголос": НОВИНИ