Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила зниження тарифу оператора Об'єднаної енергосистеми України – держкомпанії «Укренерго» на передачу електроенергії з 1 жовтня вдвічі, до 159,3 грн/МВт-год (без ПДВ).

Про це повідомила прес-служба НКРЕКП.

Повідомляється, що сьогодні на засіданні НКРЕКП було прийнято рішення ухвалити проект постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 12 липня 2019 року № 1411», згідно з яким з 1 жовтня 2019 року вдвічі зменшено тариф на послуги з передачі електричної енергії НЕК «Укренерго», а саме до рівня 159,3 грн/МВт-год (без ПДВ)».

Наголошується, що також регулятором прийнято рішення про схвалення проектів постанов НКРЕКП, згідно з якими з 1 жовтня 2019 року коригуються тарифи на послуги з розподілення електроенергії для операторів систем розподілу.

Як писав «Вголос», Міненерговугілля, а також Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, отримали доручення від прем’єрміністра Володимира Гройсмана. 

ІА "Вголос": НОВИНИ