Відтепер НТА завдяки збільшенню покриття зможуть побачити ще більше глядачів. Трансляція ефіру доступна на додаткових десяти платформах. Серед них найпопулярніші – «Megogo», Sweet TV», «Oll TV», «Просто ТВ». Знайти телеканал можна у розділі «Регіональні телеканали».

«Наявність на цих платформах робить телеканал НТА доступним на території цілої України. Причому в HD-якості. Ми переходимо з формату регіонального телеканалу у формат регіонально-національного. Чому регіонально-національного? Бо для нас важливо зберігати нашу приналежність саме до Львова. Водночас велика кількість глядачів дивляться наші ток-шоу по всій країні», - розповідає креативний продюсер телеканалу НТА Віталій Крутяков.

«Народне толк-шоу», «Без гриму», «Акценти», випуски новин, програми розслідувань - проєкти телеканалу неодноразово доводили, що охоплюють не лише цілу Україну, а й світ. Окрім цього, проєкт «Говорить великий Львів» уже кілька разів ставав лідером інформаційного мовлення в країні. Це свідчить про його високі рейтинги та конкуренцію із ток-шоу загальнонаціональних телекалів.

«В Україні є стереотип, що якісне телебачення роблять тільки у Києві. Ми хочемо його ламати Адже, наприклад, у США телеканали базуються не лише у Вашингтоні. Є авторитетні канали по всій державі», - додає Віталій Крутяков.

Завдяки медіасервісам перегляд відтепер стає ще зручнішим і доступнішим. Дивитись його можна з інтерактивними функціями паузи та перемотування назад. Окрім цього у телеархіві упродовж тижня з моменту виходу програми її можна буде переглянути ще раз.

ІА "Вголос": НОВИНИ