Проект «Правда. Розслідування», що виходив на телеканалі НТА, змінює своє «обличчя». Відтепер він називатиметься «Теорія правди», повідомляє прес-служба телеканалу.

«Лозунг програми «Ми показуємо правду про їхню брехню» — більш, ніж промовистий. Журналісти проекту незмінно будуть викривати факти злочинних діянь і відвертої брехні, до якої вдаються високопосадовці, чиновники і політики. Проект змінив назву, але не змінив суті — буде цікаво, провокативно та гостро», — розповіла Наталія Струк, головний редактор телеканалу НТА.

Крім назви, зміниться й формат подачі інформації. А все через нові віяння, зокрема наближення до ютуб-формату. «Ми станемо ближчими до наших глядачів, доступно, практично на пальцях, розкажемо про корупцію та зловживання, ми зможемо акцентованіше пояснити, де збрехав, де не договорив, а де відверто зманіпулював наш недоброчесний герой», — додала керівник проекту Катерина Широкопояс.

До слова, перший випуск оновленого проекту можна буде переглянути уже цього четверга, о 19.45, на телеканалі НТА.

Нагадаємо, програма «Правда, Розслідування» виходила в ефір з березня 2017-го. За час роботи проекту в ефір вийшли майже 100 унікальних розслідувань. У травні 2018 року програма отримала нагороду на конкурсі «Честь професії».

ІА "Вголос": НОВИНИ