Поблизу с. Репехів Жидачівського району Львівської області трагічно загинув 47-річний села Годовиця Пустомитівського району Анатолій Копча.

Про це повідомляє lmn.in.uа.

Відомо, що чоловік мав власну повітряну кулю та є засновником Галицького товариства повітроплавців.

Відомо, що у день трагедії Анатолій організовував політ для туристів. Вони зупинились у полі, поблизу села. Проте чоловік не привязав кулю до землі і та злетіла, він вхопився, щоб її затримати, проте це у нього не вдалося і він впав з висоти.

Анатолій – багатодітний батько. Від першого шлюбу у нього троє дорослих дітей, від другого – двоє малолітніх. Займається повітроплаванням разом із сином Денисом.

«Ти був для Нас найкращим порадником! Ти був для Нас великого книгою, яку кожного дня ми читали. Ти був найміцнішою опорою для нас. Ти наша гордість. Ти наше Все! Час зупинився, як ти покинув нас! Спи спокійно, і знай, що ми будемо достойно триматися міцно один одного! Тепер наш татусик вище неба!» – написала у фейсбуці донька Анатолія Ярина.

Друзі Анатолія розповіли LMN, загиблий був неймовірно життєрадісною, чуйною, світлою людиною. Такими ж є його діти.

Галицьке товариство повітроплавців користується популярністю серед любителів екстриму, пропонує захопливі польоти над Свірзьким, Олеським замками, Славськом, Галичем.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ