«Колишня прокурорка» анексованого Криму, нелегітимна депутатка Держдуми Наталія Поклонська зустрілася із президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Про це вона повідомила у Facebook.

Відомо, що прийом на вищому рівні відбувся у Туреччині.

«Представники »російського Криму« з офіційним візитом перебувають у Туреччині, в рамках якого вперше відбувся прийом на найвищому державному рівні. Теплий прийом, гостинність, рукостискання президента – саме так нас зустріла Туреччина. Найдобріші враження від Стамбула», – йдеться у повідомленні Поклонської.

Разом з нею до складу делегації також увійшов ще один «депутат» Держдуми від Криму Руслан Бальбек.

Зазначається, що Міністерство закордонних справ України вже обурене цим візитом і висловило протест через нього.

 

«Інформація про зустріч президента Ердогана з політиками, незаконно обраними на окупованій території України, викликає занепокоєння. Україна вже направила ноту протесту Туреччини через цю зустріч. Посла Туреччини в Україні запрошені в МЗС», – йдеться в повідомленні.

Тим часом, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв у розмові з ВВС News Україна порадив українцям не поспішати з висновками щодо Ердогана та зустрічі з представниками РФ. За його словами, наразі з'ясовується, чи був ознайомлений президент Туреччини з інформацією про те, з ким має справу.

Як писав «Вголос», Євросоюз переживає, що військова операція Туреччини в Сирії призведе до нових потоків біженців з арабської країни.

ІА "Вголос": НОВИНИ