В середу, 15 вересня, в місті Дніпро вибухнув автомобіль Nissan. В результаті трагедії загинули дві людини. Пізніше дану подію кваліфікували як терористичний акт.

Як відомо, жертвами теракту стали Олексій Кавлак та Дар`я Гречіщева, пише «Главком».

Що відомо про Олексія Кавлака (позивний «Змій»)

Чоловік народився у 1977-му році в місті Київ. До Майдану Олексій займався підприємницькою діяльністю. Так, в нього були фірми з фінансового та юридичного супроводу, а також невелику мережу магазинів.

До війни Кавлак викладав домедичну допомогу у Навчальному центрі «Дівички». У подальшому навчав військових наданню домедичної допомоги у різних підрозділах.

Також Олексій був старшим інструктором ГО «Український легіон» із домедичної допомоги, командиром взводу Київської Святошинської роти. Багато разів виїздив для проведення тренінгів у війська та на передову. Брав участь у проєкті із навчання школярів у Донецькій та Луганській областях заходам мінної безпеки, займався патріотичним вихованням та навчанням молоді. 

Що відомо про Дар'ю Гречіщеву

Жінка обіймала посаду начальниці Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. 

Відділ, який вона очолювала, є одним із найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС.

Також Дар'я була волонтером Червоного Хреста, багато допомагала усім, хто потребував допомоги.

Про загиблу розповідають, що вона була доброю, товариською, компанійською людиною, надійним другом та чарівною дівчиною. 

Як раніше писав Вголос, автомобіль вибухнув сьогодні близько 9 години ранку. Подія сталась на вулиці Богдана Хмельницького.

Унаслідок вибуху загинули чоловік та жінка, які в цей час перебували в салоні. Вогонь повністю знищив транспортний засіб.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ