Про це в коментарі «Вголосу» повідомив тернопільський волонтер Тарас Білан.

«У грудні стараннями волонтерів було відновлено оборонний завод, який попереднє керівництво доводило до банкрутства. Зараз це підприємство входить до складу «Укроборонпрому». Підприємство виготовляє для армії: станки до кулеметів, полум’ягасники до АК – 7.62, кішки для зняття мін та розтяжок, башти до БТР, іншу продукцію під грифом «Секретно». Станом на сьогодні йде виконання військового замовлення. Але місцеве обленерго погрожує з 22 березня відключити на підприємстві світло», – розповів волонтер.

Тарас Білан наголошує, що ВАТ «Тернопільобленерго» без пояснень повернуло заводу проплату за електроенергію в сумі 54 тисячі гривень, а тепер, нарахувавши борг, може відключити від електропостачання.

«Підприємство проплачувало та проплачує за електроенергію на підставі тристоронніх угод. Такі договори обленерго укладає з багатьма суб’єктами господарської діяльності. Але 2 березня представник обленерго повідомив, що більше тристоронні договори з ТДНТП «Промінь» укладати не буде. Про причини не повідомлено», – зазначив Тарас Білан.

ІА "Вголос": НОВИНИ