[media=118226,118227,118228,118229,118230] 

Участь в представленні взяли колишній виконувач обов'язків генерального директора ДП Дмитро Шинкарчук, міський голова Львова Андрій Садовий, заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак, заступник міністра інфраструктури Оксана Рейтер, інформує кореспондент «Вголосу».

Оксана Рейтер розповіла, що 18 лютого Кабінет Міністрів України призначив генеральним директором аеропорту «Львів» Тетяну Романовську.

Тетяну Романовську призначили на посаду генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на умовах контракту строком  від 29 лютого 2016 року до 28 лютого 2018 року.

«Я вважаю, що дуже важливо, щоб керівником підприємства була особа, яка знає справу, яка хоче зробити аеропорт гарним, приємним, щоб усі пишалися цим місцем», – сказала заступник міністра.

У свою чергу Тетяна Романовська розповіла, що три роки тому ї звільнили із львівського летовища і весь цей час досі вона набиралась досвіду в авіаційній галузі у різних країнах світу.

За словами керівника ДП, головна мета її роботи – збільшення кількості пасажирів та авіакомпаній у аеропорту.

«Наша основна мета, щоб цей аеропорт став відомим не лише в Україні, але й в усій Західній Європі, щоб ми мали багато пасажирів, багато літаків і процвітали, успішно здійснювали обслуговування та забезпечували безпеку», – сказала Тетяна Романовська.

Як писав «Вголос», у жовтні минулого року Мінінфраструктури втретє за рік оголосило конкурс на посаду гендиректора міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

18 лютого Кабмін призначив генеральним директором аеропорту «Львів» Тетяну Романовську.

ІА "Вголос": НОВИНИ