Печерський районний суд Києва подовжив нічний домашній арешт колишній народній депутатці Тетяні Чорновол

Про це повідомляє 5 канал.

Відтепер Чорновол може пересуватися по всій Київській області.  Їй подовжили нічний домашній арешт до 1 серпня, але обмеження на пересування лише в селищі Гора, де вона мешкає, скасували.

Чорновол звинувачують у навмисному вбивстві через пожежу в офісі «Партії регіонів»,

Прокурори просили продовжити ще на два місяці нічний домашній арешт. Адвокати вимагали відпустити Чорновол під особисте зобов'язання.

Сама Чорновол свою участь у підпалі визнає, але причетність до смерті чоловіка категорично заперечує.

Вона сказала, що президент «дав зелене світло для переслідування активістів Майдану».

«Ситуація зі справою геть не нормальна, тому що по такій статті запобіжний захід у вигляді нічного арешту свідчить тільки про те, що підозри як такої проти мене немає. Тобто злочин зі мною не пов'язаний. Тобто настільки немає доказів, що прокуратура і слідство не можуть вимагати більшого, ніж нічний арешт, бо потім це виллється у великий скандал. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність», – заявила Чорновол.

Нагадаємо, що вранці 10 квітня спецназівці Державного бюро розслідувань прийшли з обшуком до помешкання одіозної екснардепки Тетяни Чорновол.

Пізніше громадській діячці та колишній депутатці ВР Тетяні Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Тетяні Чорновол суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Згодом Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід екснардепці Тетяні Чорновол на нічний домашній арешт – з 22:00 до 6:00.

ІА "Вголос": НОВИНИ