Після скандалу з військовими, який влаштував заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на в'їзді в зону ООС, поліція опублікувала відео ще одного подібного інциденту за участі Гогілашвілі.

Про це повідомляє Українська Правда.

Зазначається, що інцидент стався 24 листопада у Києві. Авто Гогілашвілі зупинили патрульні поліцейські для перевірки документів. У відповідь на це, посадовець почав ображати патрульних і питати чому вони «не впізнали начальство».

«Дуже х**во що ти начальство не впізнаєш. Заступник міністра внутрішніх справ, так тобі зрозуміло?! Ти що, тупий?» - говорить Гогілашвілі у відповідь на прохання пред'явити документи.

Коли ж патрульні почали пояснювати, що виконують свою роботу, заступник глави МВС пригрозив «не доводити» його, "бо завтра до мене в кабінет зайдеш".

Скандал з Гогілашвілі

10 грудня, при в'їзді в Донецьку область зупинили автомобіль заступника очільника Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі для перевірки документів.

Політик здивувався, що його не впізнали, та спитав, чи бачили вони його фото. Крім того, Гогілашвілі почав погрожувати силовикам.

Після розголосу скандалу президент Володимир Зеленський попросив МВС та Кабмін звільнити заступника глави МВС.

Згодом журналісти дізналися, що в Гогілашвілі є дійсний паспорт громадянина Російської Федерації, а також закордонний паспорт РФ, який йому видали коли Гогілашвілі почав проживати в Україні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ