У лісах Ленінградської області і лісопарках Петербурга грибники знайшли щонайменше 21 труп.

Саме про таку кількість знайдених тіл стало відомо сайту Мойка78, проте їх може бути і більше.

Грибний сезон у самому розпалі. Зараз лише його середина. За перший місяць ходокам в ліс вдалося виявити мінімум 21 труп.  А ще ж триває «грибний» вересень.

Найстрашнішу знахідку зробила пара 15 серпня недалеко від залізничної станції «63-й кілометр». Вони помітили згоріле тіло і викликали поліцію.

На місці події правоохоронці виявили обгорілі тіла 33-річної жінки та її маленької дитини з проводом на шиї. Виявилося, що жінка приїхала до станції на таксі. 

Знаходилися тіла і безвісти зниклих. Наприклад, в Кінгісеппському районі 17 серпня було знайдено тіло зниклого чоловіка. Його труп в стані гнильних змін лежав в лісовому масиві біля дороги, що веде до села Кленно. Зник чоловік ще 1 серпня, і невідомо, скільки б він ще лежав у траві, якби не уважні мисливці за сироїжками.

Останньою відомою знахідкою грибників стали останки 65-річного чоловіка в Кіровському районі Ленобласті. 28 серпня заявник виявив скелетований труп в лісі біля болота і зазначив, що лежить він тут давно. Виявилося, що загиблий зник 2 червня. Він вийшов з дому, доїхав до станції Русанівка і більше не виходив на зв'язок.

Також трупи знаходили в інших районах області. Часто зустрічалися скелетовані останки людей, особи яких ще встановлюються.

Раніше повідомлялося про те, що львів'янин убив жінку, а потім розчленував труп

ІА "Вголос": НОВИНИ