У Львові, на вул. Сміливих,7, виявили тіла двох жінок - 82-річної матері та 62-річної доньки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зазначається, що на тілах жінок були виявлені ознаки насильницької смерті. Також стверджується, що тіла вже давно пролежали у будинку. Ймовірно, жінок вбили ще два тижні тому.

"Причина смерті поки що невідома. Виявити тілесні ушкодження важко, бо тіла пролежали довго і вже почали розкладатися. Наразі призначили судово-медичну експертизу, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Віка Балицька, – Родичі загиблих живуть в сусідньому будинку. Вони давно не бачили жінок і не могли до них додзвонитися, тому й вирішили викликати поліцію. Сусіди кажуть,що пані Стефа та пані Люба були звичайними скромними пенсіонерами, жили усамітнено. Мати хворіла і рідко виходила з дому, а донька часто ходила в крамниці та по справах. Сусіди не бачили ніяких підозрілих осіб. Колись у жінок орендували кімнати студенти. Але згодом перестали. Коли приїхали поліцейські, то в домі був безлад, очевидно хтось щось шукав".

Наразі відкрито кримінальне провадження. Вбивцю шукають.

Нагадаємо, у Львові у приватному житловому будинку, що у Франківському районі, ввечері, 29 березня, виявили тіла двох жінок.

ІА "Вголос": НОВИНИ