Олександр Ткаченко пішов з посади генерального директора групи «1+1 медіа».
Про це повідомляє «Громадське».

Ткаченко додав, що стратегічне управління групою здійснюватиме правління в складі шести людей.

Зокрема, він зазначив, що вже зареєстрований народним депутатом України, а тому не може далі обіймати посаду гендиректора «1+1 медіа».

Водночас Ткаченку присвоїли звання почесного президента групи, а новим гендиректором з 19 серпня став В'ячеслав Мієнко.

До складу правління увійшли керівник «Телевізійного бізнесу» Максим Кривицький, керівник напряму платного телебачення і Shared Services Ярослав Пахольчук, керівник «1+1 Digital та Інновації» Анна Ткаченко, директор GR-департаменту В'ячеслав Мієнко, директор департаменту маркетингових комунікацій Світлана Павелецька і фінансовий директор Дмитро Тузов. На першому засіданні 28 серпня правління обере голову, який відповідатиме за організацію роботи органу.

Планується також зміна структури медіахолдингу. Відбудеться розподіл на бізнес-одиниці і корпоративні сервіси, які будуть самостійним бізнесом, зі своїми цілями і завданнями, зонами відповідальності, повноваженнями та управлінською командою.

За словами Ткаченка, повністю трансформація системи управління завершиться через пів року, до березня 2020 року.

Також Ткаченко розповів, що сьогодні у нього вже відбулася зустріч з колективом компанії, де він повідомив про нову структуру управління.

Крім того, Ткаченко зазначив, що продає свою частку «фінансовій компанії», проте не став її називати. Решту свого бізнесу він передає в управління юридичній компанії.

«Все буде зазначено в декларації», — наголосив він.

Як повідомляв «Вголос», раніше партія «Слуга народу» показала список кандидатів у депутати, з якими йде до Ради. Там було близько 100 друзів Зеленського.

ІА "Вголос": НОВИНИ