Записка з чотирьох слів – «Тобі потрібна допомога?», написана менеджеркою Флавіаною Карвальо, допомогла дитині вийти з небезпечної ситуації.

Флавіана Карвальо, працівниця ресторану в Флориді, яка обслуговувала на Новий рік, побачила маленького хлопчика з синцями на обличчі та руках, який сидів за столом.

Про це пише USA Today з посиланням на поліцію Орландо.

Флавіана  також помітила, що 11-річному хлопчикові не дозволяли замовляти їжу. «Тобі потрібна допомога?» написала вона на аркуші паперу, тримаючи записку подалі від батьків дитини. Потрібно було три спроби, але врешті-решт дитина дала знак «так».

«Коли я подивилася на хлопчика, то побачила велику подряпину між бровами, – розповіла Карвальо. – Я почала спостерігати за ними, і помітила, що він був надзвичайно тихим і сумним».

Викликана поліція поспілкувався з дитиною, яка спочатку заявила, що його поранення випадкове. Врешті-решт хлопчик зізнався поліцейському, що його вітчим Тимоті Вільсон побив його дерев'яною мітлою і кулаками.

Поліцейський виявив, що у дитини були синці «на правій руці, починаючи від плеча аж до зап'ястя».

Дитину доставили до місцевої лікарні, а Вільсон був заарештований тієї ночі за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми.

Поліція 6 січня заарештувала Вільсона вдруге та за кількома звинуваченнями у жорстокому поводженні з дітьми та недогляді. Хлопчик заявив поліції, що через часті покарання голодав, над ним постійно знущалися. Як заявили у поліції, це були тортури.

31-річна мати дитини Крістен Суонн зізналася, що знала про жорстоке поводження та не зверталася за медичною допомогою для сина. Її заарештували за звинуваченням у недогляді дитини. У хлопчика є 4-річна сестра, яка, схоже, не зазнавала жорстокого поводження.

Обидві дитини були вилучені Флоридським відділом у справах дітей та сімей.

«Ця дитина була приречена, такими серйозними були поранення. Ось такими жахливими були спогади про жорстоке поводження, якими дитина поділилася з нами», – заявив керівник поліції Орландо Ролон.

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ