Як відомо, Вогнений Півень не любить жирну їжу, отже салати повинні бути легкими і заправлені соняшниковою або оливковою олією.

1.Салат "Цезар"

Цей традиційний італійський салат стане смачним гостем вашого святкового столу. Куряче філе можна легко замінити на лосося, телятину або креветки.

Інгредієнти: яйця варені, сухарики, сир твердий, помідори черрі, листя салату, сіль, гірчиця, часник, лимон, олія оливкова, лосось телятина або креветки за смаком.

2. Салат з тунцем

Цей салат чудово підійде для тих, хто на дієті і намагається правильно харчуватися. Фітнес-страва, нею можна легко насититися, а головне - не нашкодити своїй фігурі і здоров'ю.

Інгредієнти: помідори, огірки, листя салату, цибуля ріпчата, тунець консервований, маслини, олія оливкова, сіль, яйця.

3. "Грецький" салат

"Грецький" салат – рецепт легкого, смачного, свіжого салату, який чудово прикрасить будь-який стіл. Однак тут є інгредієнт на "любителя". Це маслини. Їх за бажанням можна не додавати.

Інгредієнти: огірок, помідори, перець болгарський, маслини чорні без кісточок, цибуля, сир фета, петрушка, трави, олія оливкова.

4. Салат "Весняний"

Хоч назва і не відповідає порі, для зустрічі Нового 2017 року цей салат підійде ідеально. Він легкий і смачний, а найголовніше - дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти: кукурудза, гриби, огірок, зелень, олія рослинна, сіль.

5. Середземноморський салат

Серед іспанців цей салат дуже популярний, адже в жарку пору року може замінити повноцінний обід. В зимову пору ця страва стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу.

Інгредієнти: салат листовий, помідори, тунець консервований, кукурудза, оливки, оливки зелені, яйця відварні, цибуля ріпчаста, морква, сіль, перець, олія оливкова.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ