Представниця ГО «Батьківська рада Львівщини» Галина Мельник підловила ексчиновника Львівської міської ради, головного архітектора Львова Юліана Чаплінського на маніпуляції із забудовою міста.

Про це Мельник заявила в ефірі «Народного толк-шоу» на телеканалі НТА.

«Нещодавно переглядала інтерв'ю Юліана Чаплінського. Не знаю, чи то тішитись, що він нарешті пішов із міста, чи то плакати, що тепер уся Україна буде така, як Львів...Так от, щодо перенаповненості класів у школах та груп у садках, він казав, що »у нас неконтрольовані забудови«. Вибачте, ким неконтрольовані? Не чиновники повинні першими думати, що поряд з новими будинками мають з'являтися нові школи, садочки, медичні заклади? Беремо простий приклад. Вулиця Пасічна. Там набудували цілий масив. Коли люди ще в 2006-2007 роках купували квартири, у проекті були школа та садок поруч. З часом з цього проекту зникли і школа, і садок. До кого звертатися? Я особисто піднімала це питання перед паном Чаплінським. Він робив круглі очі й казав, що нічого не розуміє», - зазначила Галина Мельник.

Нагадаємо, нещодавно Юліан Чаплінський став заступником міністра розвитку громад і територій з питань будівництва та ЖКГ.

ІА "Вголос": НОВИНИ