Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю.

Співробітники Солом'янського відділу поліції спільно з оперативниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю затримали 25-річного мешканця Київщини, який налагодив збут наркотиків та психотропів на території Києва.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Автівку чоловіка зупинили та під час поверхневої перевірки виявили у нього згортки з, імовірно, наркотичними речовинами – канабісом, кокаїном та пігулками.

«Ми з’ясували, що правопорушник реалізовував заборонені речовини через месенджер та відправляв «товар» поштою. Окрім цього, під час невідкладного обшуку у помешканні фігуранта ми виявили та вилучили пакети з речовинами, схожими на кокаїн та канабіс, а також накладні поштових відділень, електронні ваги та гроші в іноземній та національній валюті, отримані за продаж наркотиків. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених засобів складає близько 500 тис. грн», – розповів начальник Солом'янського відділу поліції.

Речові докази слідчі вилучили та направили на проведення відповідних експертиз, а чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України для встановлення обставин злочину.

Як повідомили в поліції, чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно на Прикарпатті правоохоронці викрили масштабне наркоугруповання, яке заробляло 1 млн гривень в місяць.

Також, прикордонники Львівського загону викрили в пункті пропуску «Краківець» чоловіка, який намагався провезти через кордон наркотики.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ